Vrijheid – Ibiza energie retraite
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Vrijheid ~ Ibiza energie retraite

Zaterdag 30 maart t/m 6 april 2019

In april 2019 organiseren we een mooie energie retraite op Ibiza, een eiland dat bekend staat om de fijne, relaxte en bijzondere energie. Veel mensen ervaren er een magische sfeer.

Verhalen, mythes en legenden

Het mysterieuze rotseiland Es Vedra van circa 400 meter hoog dat ongeveer 2 km ten zuidwesten van Ibiza ligt, zou voor deze energie zorgen.

Vele mythen en legenden horen bij deze imposante rots, zoals de connectie met Atlantis die daar dichtbij gelegen zou zijn. Es Vedra bestaat bovendien uit zeer hoge concentraties metalen en mineralen, dat een sterk magnetisch veld veroorzaakt. Het wordt zelfs als de derde meest magnetische plek op aarde genoemd.

In het noorden zijn diverse baaien te vinden waaraan meer vrouwelijke, voedende energie wordt toegekend.

Vrijheid – Ibiza energie retraite

Genoeg redenen om op Ibiza een speciale energie retraite te organiseren, in het teken van Vrijheid. Je gaat op een uitnodigende manier je eigen mannelijke en vrouwelijke energie ervaren en onderzoeken. Waar zit jouw vrijheid? Je doet je eigen unieke inzichten op en integreert ze over hoe je deze energieën in jezelf vanuit een nieuwe, vrije en creatieve manier samen kunt laten werken en  creëren. Laat je daarin voeden en inspireren door de energie van Ibiza, de rust, ruimte en mooie natuur. En natuurlijk door alles wat we jou met veel plezier aanreiken. Verschillende werkvormen komen aan bod, zoals visualisatie, meditatie, energie transformeren, creatieve expressie, lichaamsoefeningen, voice dialogue, opstellingen.

Het belooft een magische week te worden! Uiteraard heb je ook wat vrije tijd die je helemaal zelf kunt invullen.

We logeren in een 400 jaar oude finca in het rustige noorden van Ibiza, middenin de prachtige natuur (zie foto’s).

Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

Als je Intuitie 1 (Basis 1) hebt gevolgd bij Intuitieve Opleidingen of een vergelijkbare training elders (graag overleg in dat geval), dan kun je deelnemen aan deze week.

Prijs: € 895,- per persoon.

Dit is inclusief overnachtingen, dagelijks brunch en diner, en de lessen/begeleiding. Vliegreis, autohuur en eventuele extra uitgaven voor excursies zijn niet inbegrepen.

Heb je interesse en/of vragen? Laat het ons weten.

Wil je je opgeven om mee te gaan? Leuk! Stuur ons een mail.

Docent:

Carla van Hartskamp

Locatie Ibiza:

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Aankomende Data voor lopende groepen

Meer data? Bekijk de kalender

Vrijheid – Ibiza energie retraite: aanmelden

Aanbevolen

Basisopleiding Intuitie 1

Training

In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

Healingopleiding

Training

In de Healing Opleiding leer je op een speelse manier hoe je professioneel kan werken met energie. Je leert de energie van jezelf, van anderen en van je omgeving bewust waar te nemen en ermee in een communicatie en interactie te zijn. Je leert verschillende technieken voor zelfhealing en het healen van de energie van anderen.

Lees meer over Healingopleiding

Open Middag

Kom zelf ervaren en kennismaken.

De Open Middag is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

Lees meer over de Open Middag

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.