Spiritueel Ouderschap
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Spiritueel Ouderschap

Spiritueel Ouderschap is een training van 4 zaterdagen waarin je jouw spirituele rol als ouder gaat onderzoeken en in eigendom nemen.

Waarom ben je een ouder geworden? Wat zijn de spirituele afspraken tussen jou en je kind(eren)? En welke spirituele afspraken heb jij met jouw ouder? Wat kan jij je kind(eren) leren? En vooral ook wat leer jij van je kind(eren)? Waarom hebben jullie elkaar in dit leven, in deze rollen, gekozen?

Spiritueel Ouderschap is een indrukwekkende ontdekkingstocht naar de relatie tussen jou en je kind(eren) in een groter en spiritueel geheel.

Het is een onderzoek naar waar jullie verbondenheid nog meer uit bestaat dan wat zichtbaar en voelbaar is in het alledaagse beleven.
Aan het eind van de workshop bezit je de zekerheid en de instrumenten om je talenten als ouder bewuster, creatiever en bezielder in te zetten. En er zal een nog betere relatie met je kind ontstaan.

Deelname is mogelijk nadat je Intuïtie 1 hebt gevolgd.

Lestijden: van 10:30 tot 16:30 uur, inloop en thee vanaf 10:00 uur.

Prijs: 390,-

Docent: Carla van Hartskamp
Totaal aantal studie-uren: 24 lesuren.
Er zijn nog geen nieuwe data gepland.

Aankomende Data voor lopende groepen

Meer data? Bekijk de kalender

Spiritueel Ouderschap: aanmelden

Aanbevolen

Basisopleiding Intuïtie 1

Training

In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

Lees meer over Basisopleiding Intuïtie 1

Leef je chakrakracht

Training

Onderzoek in 10 wekelijkse lessen de rijkdom van jouw natuurlijke kwaliteiten die in je chakra’s stromen. En hoe jij ze voluit kunt leven op een manier die bij je past.

Lees meer over Leef je chakrakracht

Open Middag

Kom zelf ervaren en kennismaken.

De Open Middag is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

Lees meer over de Open Middag

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Intuitieve Opleidingen Werkt Samen Met