Chill-in Cursus
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Chill-in Cursus

Een Basiscursus van 5 lessen voor 8 tot 12-jarigen.

TRY-OUT-LES     TRY-OUT-LES

zondag 9 september 10.00-12.00

Prijs: € 20

Je stapt in een avontuur om je eigen energie te gaan ontdekken. Je gaat onderzoeken hoe het is om gegrond te zijn. Je leert hoe je met je eigen energie en die van anderen om kunt gaan. Hoe je voor je aura kunt zorgen en veel meer.

In de lessen gebruiken we spel, meditatie, visualisatie, creativiteit en maken we vooral veel plezier!

Deze cursus is vooral bedoeld voor gevoelige kinderen, eigenwijze kinderen, dromerige kinderen, kinderen die slecht slapen, verlegen kinderen, nieuwsgierige kinderen, kinderen die van avontuur houden en zeker ook voor kinderen die het gewoon leuk vinden

Data: zondag 16, 23 en 30 september, 7 en 10 oktober 2018 

Tijden: 10.00 tot 12.00 uur.

Prijs: € 200,- inclusief thee, limonade, water en lekkers.

 

Aanmelden: [email protected]

 

Hallo, ik ben Houkje (links op de foto) en geef samen met Beatrijs de Chill-in Cursus voor kinderen van 8-12 jaar. Energiewerk en intuïtie zijn voor mij een heel fijn en belangrijk middel geworden om dicht bij mezelf te blijven, te weten wie ik ben en wat ik wil. In de Chill-in Cursus gaan we hier ook mee aan de slag, zodat je leert dat je altijd trots kunt zijn op jezelf!

Hoi! Ik ben Beatrijs (rechts op de foto). Ik ben naast reader en healer, een kinderpsycholoog. Ik werk veel met gevoelige, angstige, drukke en vooral hele leuke kinderen en jongeren! De Chill-in Cursus is speciaal voor alle kinderen en jongeren die het leuk vinden om allerlei tools te krijgen hoe je bijvoorbeeld met alle prikkels om je heen kan omgaan, zodat je je heel relaxt gaat voelen, of juist super gefocust. Heel tof als je met Houkje en mij mee komt doen! Welkom!”

Aankomende Data voor lopende groepen

Meer data? Bekijk de kalender

Chill-in Cursus: aanmelden

Aanbevolen

Basisopleiding Intuitie 1

Training

In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

Healingopleiding

Training

In de Healing Opleiding leer je op een speelse manier hoe je professioneel kan werken met energie. Je leert de energie van jezelf, van anderen en van je omgeving bewust waar te nemen en ermee in een communicatie en interactie te zijn. Je leert verschillende technieken voor zelfhealing en het healen van de energie van anderen.

Lees meer over Healingopleiding

Open Middag

Kom zelf ervaren en kennismaken.

De Open Middag is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

Lees meer over de Open Middag

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.