Inspiratiemiddag
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Inspiratiemiddag

Regelmatig organiseert Intuitieve Opleidingen Inspiratiemiddagen. Op deze middagen nodigen we mensen uit met een visie, tonen we documentaires, onderzoeken we technieken en laten we ons inspireren.

Tijdens een Inspiratiemiddag krijg je informatie, een ervaring of beleving aangereikt ter inspiratie voor je eigen onderzoek over hoe jij je leven vrij en authentiek wilt leven.

Deze Inspiratiemiddagen zijn toegankelijk voor iedereen. Je schrijft je in per keer. Je kunt je onderaan deze pagina aanmelden.

Prijs: €15,-

Tijd: 14 uur tot circa 16.30.
Ontvangst en thee vanaf 13.30.

9 februari: Communiceren met dieren

8 maart: voor ouders Spelen met je Dromen

 

Communiceren met dieren

Hoe fijn zou het dan zijn als je zelf het gesprek met jouw dier aan kan gaan?!
Er zijn heel veel momenten dat we graag met ons (huis)dier  zouden willen communiceren. Omdat je iets wilt weten van jouw dier of omdat jij iets wilt vertellen.

Joke van der Sluis heeft een workshop ontwikkelt waar ze je met simpele technieken kan leren de dialoog met je dier aan te gaan.
Op deze inspiratiemiddag zal ze hier meer over uitleggen.

Door: Joke van der Sluis          

Datum: 9 februari 

Tijd en Prijs: zie linkerpagina

 

 

Lezing voor ouders van kinderen van 5-9 jaar

De rol van ouderschap is aan het veranderen.
Wat nu?

Merk je ook  dat er steeds meer ‘probleemkinderen’ zijn? Zijn deze ‘probleemkinderen’ lastige kinderen? Of zijn het misschien wijze kinderen die het leven op hun eigen manier willen onderzoeken? Zouden het eigenwijze kinderen zijn die iets te vertellen hebben?
In de lezing “De rol van ouderschap is aan het veranderen. Wat nu?” vertelt Lity van Hoboken over wat het hedendaagse kind van ons vraagt en wat het van ons nodig heeft.
Zij nodigt jou, als ouder,  van harte uit om deze lezing bij te wonen.
In de week na de lezing geeft zij de kindercursus Spelen met je Dromen, waar kinderen weer in contact kunnen komen met hun oorspronkelijke weten. Meer hierover: https://www.intuitieveopleidingen.com/workshop/kindercursus-spelen-met-je-dromen/

Door: Lity van Hoboken        

Datum: 8 maart

Tijd en Prijs: zie linkerpagina

Aankomende Data voor lopende groepen

zondag 9 februari om 14.00
zondag 8 maart om 14.00

Meer data? Bekijk de kalender

Inspiratiemiddag: aanmelden

Aanbevolen

Basisopleiding Intuitie 1

Training

In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

Healingopleiding

Training

In de Healing Opleiding leer je op een speelse manier hoe je professioneel kan werken met energie. Je leert de energie van jezelf, van anderen en van je omgeving bewust waar te nemen en ermee in een communicatie en interactie te zijn. Je leert verschillende technieken voor zelfhealing en het healen van de energie van anderen.

Lees meer over Healingopleiding

Open Middag

Kom zelf ervaren en kennismaken.

De Open Middag is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

Lees meer over de Open Middag

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.