Inspiratiemiddag
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Inspiratiemiddag

De inspiratiemiddagen zijn tot nader order uitgesteld.

Regelmatig organiseert Intuitieve Opleidingen Inspiratiemiddagen. Op deze middagen nodigen we mensen uit met een visie, tonen we documentaires, onderzoeken we technieken en laten we ons inspireren.

Tijdens een Inspiratiemiddag krijg je informatie, een ervaring of beleving aangereikt ter inspiratie voor je eigen onderzoek over hoe jij je leven vrij en authentiek wilt leven.

Deze Inspiratiemiddagen zijn toegankelijk voor iedereen. Je schrijft je in per keer. Je kunt je onderaan deze pagina aanmelden.

Prijs: €15,-

Tijd: 14 uur tot circa 16.30.
Ontvangst en thee vanaf 13.30.

8 maart: voor ouders Spelen met je Dromen

 

Lezing voor ouders van kinderen van 5-9 jaar

De rol van ouderschap is aan het veranderen.
Wat nu?

Merk je ook  dat er steeds meer ‘probleemkinderen’ zijn? Zijn deze ‘probleemkinderen’ lastige kinderen? Of zijn het misschien wijze kinderen die het leven op hun eigen manier willen onderzoeken? Zouden het eigenwijze kinderen zijn die iets te vertellen hebben?
In de lezing “De rol van ouderschap is aan het veranderen. Wat nu?” vertelt Lity van Hoboken over wat het hedendaagse kind van ons vraagt en wat het van ons nodig heeft.
Zij nodigt jou, als ouder,  van harte uit om deze lezing bij te wonen.
In de week na de lezing geeft zij de kindercursus Spelen met je Dromen, waar kinderen weer in contact kunnen komen met hun oorspronkelijke weten. Meer hierover: https://www.intuitieveopleidingen.com/workshop/kindercursus-spelen-met-je-dromen/

Door: Lity van Hoboken        

Datum: 8 maart

Tijd en Prijs: zie linkerpagina

Aankomende Data voor lopende groepen

Meer data? Bekijk de kalender

Inspiratiemiddag: aanmelden

  Aanbevolen

  Basisopleiding Intuitie 1

  Training

  In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

  Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

  Online lessen bij IO

  Training

  Alle cursussen worden zowel op het centrum als via het internet aangeboden. Je kan kiezen. De Opleidingen worden op het centrum gegeven. De readings en healings worden via het internet gegeven.

  Lees meer over Online lessen bij IO

  Open Ochtend

  Kom zelf ervaren en kennismaken.

  De Open Ochtend is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

  Lees meer over de Open Middag

  Ervaar het zelf
  Maak kennis met ons aanbod

  "Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

  Carla van Hartskamp

  Interesse? We vertellen je graag meer.

  Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.