Inspiratiemiddag
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Inspiratiemiddag

Maandelijks op zondag

Het onderzoeken en ervaren van je intuïtie kent vele vormen en inspiratiebronnen. Naast ons reguliere programma delen we bij Intuitieve Opleidingen in Utrecht vanaf oktober 2018 graag andere perspectieven op intuïtie via Inspiratiemiddagen op zondag.

Tijdens zo’n middag krijg je inspirerende informatie, een ervaring of beleving aangereikt voor je eigen onderzoek over hoe jouw intuïtie voor je werkt of kan werken. Dat doen we door documentaires te laten zien, inzichten te delen, interactieve lezingen, internationale webinars of een ontspannende beleving aan te bieden.

Deze Inspiratiemiddagen zijn toegankelijk voor iedereen. Je schrijft je in per keer. Je kunt je onderaan deze pagina aanmelden.

Prijs: €15,-, inclusief thee, sap en versnaperingen.

Data: 23 december 2018

3 februari, 10 maart, 24 april, 26 mei, 23 juni 2019. De invulling van de middagen werken we regelmatig bij.

Tijd: van 14:00 tot circa 16:30 uur. Inloop en thee vanaf 13:30 uur.

 

 

Thema’s

Zondag 23 december 2018 ~ Klankontspanning:

Meditatie en Klankontspanning (met klankschalen, gong, oceandrum en meer) o.l.v. Saskia Baardman, docente bij Intuitieve Opleidingen. Daarna een non-alcoholisch kerstdrankje en versnapering.

Zondag 3 februari 2019 ~ docu over de kracht van intuïtie:

Documentaire over ‘the power of intuition’. Korte meditatie en na de documentaire wisselen we van gedachten en inzichten n.a.v. de film.

Zondag 24 maart 2019 ~ Droomkracht:
Je nachtelijke dromen zijn een fantastische manier om dichter bij je Ienke Goldewijkeigen waarheid te komen. Ienke Goldewijk, droomcoach bij Droomkracht in beeld, biedt je inzichten in wat dromen je te vertellen kunnen hebben op basis van verschillende invalshoeken, praktische voorbeelden (van deelnemers) en enkele oefeningen. Kortom, een droom van een Inspiratiemiddag!

Aankomende Data voor lopende groepen

zondag 23 december om 14.00
zondag 3 februari om 14.00
zondag 24 maart om 14.00
zondag 24 maart om 14.00
zondag 26 mei om 14.00
zondag 23 juni om 14.00

Meer data? Bekijk de kalender

Inspiratiemiddag: aanmelden

Aanbevolen

Basisopleiding Intuïtie 1

Training

In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

Lees meer over Basisopleiding Intuïtie 1

Leef je chakrakracht

Training

Onderzoek in 10 wekelijkse lessen de rijkdom van jouw natuurlijke kwaliteiten die in je chakra’s stromen. En hoe jij ze voluit kunt leven op een manier die bij je past.

Lees meer over Leef je chakrakracht

Open Middag

Kom zelf ervaren en kennismaken.

De Open Middag is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

Lees meer over de Open Middag

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Intuitieve Opleidingen Werkt Samen Met