Inspiratiemiddag
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Inspiratiemiddag

Regelmatig organiseert Intuitieve Opleidingen Inspiratiemiddagen. Op deze middagen nodigen we mensen uit met een visie, tonen we documentaires, onderzoeken we technieken en laten we ons inspireren.

Tijdens een Inspiratiemiddag krijg je informatie, een ervaring of beleving aangereikt voor je eigen onderzoek over hoe jij je leven vrij, geïnspireerd en authentiek wilt leven.

Deze Inspiratiemiddagen zijn toegankelijk voor iedereen. Je schrijft je in per keer. Je kunt je onderaan deze pagina aanmelden. Graag van tevoren aanmelden.

Prijs: €15,-

Tijd: 14 uur tot circa 16.30.
Ontvangst en thee vanaf 13.30.

13 oktober: Droomkracht

3 november: Opgesloten in een piramide

1 december: Innerlijke Familie

9 februari: Communiceren met dieren

 

Droomkracht

Je dromen zijn een fantastische manier om dichter bij je eigen waarheid te komen. Ienke Goldewijk, droomcoach bij Droomkracht in beeld, neemt je op deze inspiratiemiddag mee in de wereld van je dromen. Verschillende invalshoeken zullen bekeken worden, toegelicht en er zullen praktische voorbeelden en oefeningen aan bod komen.

Door: Ienke GoldewijkIenke Goldewijk

Datum: 13 oktober

Tijd en Prijs: zie linkerpagina

 

Opgesloten in een piramide

In deze lezing n.a.v. zijn nieuwe boek “Opgesloten in een piramide”, laat Peter Toonen zien hoe in de afgelopen 13.000 jaar niet een dierlijke survival of the fittest was, maar dat bepaalde religieuze en buitenaardse impulsen de aanzet gaven tot het vestigen van landbouw, veeteelt, vaste nederzettingen en op de duur steden en staten.

Peters’ laatste boek is de weerslag van een zeer gedegen en goed onderbouwd onderzoek. In zijn lezingen – doorspekt met humor – toont hij een enorme kennis,  en geeft ook praktische tips over hoe om te gaan met deze tijd van transitie.

We zijn naast schepsels ook scheppers op en van deze planeet. Wat gaan we scheppen? Jouw waarneming bepaalt de werkelijkheid; wat is jouw waarneming, jouw waarheid?

Door: Peter Toonen

Datum: 3 november

Tijd en Prijs: zie linkerpagina

 

Innerlijke Familie

“Kijk eens anders naar jezelf”

Wist je dat iedereen, dus ook jij, een innerlijke man, vrouw, jongetje en meisje heeft?

Deze 4 verschillende persoonlijkheden, met verschillende karakters, schuif je, als in een dans, op verschillende momenten in je leven naar voren. Nicole Klip, coach en docent, laat je in deze middag kennis maken met jouw innerlijke familie.
Ervaar in deze inspiratiemiddag hoe zelfs een kort gesprek je mooie inzichten oplevert én wat je met die inzichten kunt doen!

Door: Nicole Klip

Datum: 1 december 2019

Tijd en Prijs: zie linkerpagina

 

 

 

Communiceren met dieren

Hoe fijn zou het dan zijn als je zelf het gesprek met jouw dier aan kan gaan?!
Er zijn heel veel momenten dat we graag met ons (huis)dier het gesprek zouden willen aangaan. Omdat je iets wilt weten van je dier of omdat jij iets wilt vertellen.

Joke van der Sluis heeft een workshop ontwikkelt waar ze je met simpele technieken kan leren de dialoog met je dier aan te gaan.
Op deze inspiratiemiddag zal ze hier meer over uitleggen.

Door: Joke van der Sluis          

Datum: 9 februari 2020

Tijd en Prijs: zie linkerpagina

 

 

Aankomende Data voor lopende groepen

zondag 1 december om 14.00
zondag 9 februari om 14.00

Meer data? Bekijk de kalender

Inspiratiemiddag: aanmelden

Aanbevolen

Basisopleiding Intuitie 1

Training

In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

Healingopleiding

Training

In de Healing Opleiding leer je op een speelse manier hoe je professioneel kan werken met energie. Je leert de energie van jezelf, van anderen en van je omgeving bewust waar te nemen en ermee in een communicatie en interactie te zijn. Je leert verschillende technieken voor zelfhealing en het healen van de energie van anderen.

Lees meer over Healingopleiding

Open Middag

Kom zelf ervaren en kennismaken.

De Open Middag is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

Lees meer over de Open Middag

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.