Inspiratiemiddag
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Inspiratiemiddag op zondag

Het onderzoeken en ervaren van je intuïtie kent vele vormen en inspiratiebronnen. Naast ons reguliere programma delen we bij Intuitieve Opleidingen in Utrecht graag andere perspectieven op intuïtie via Inspiratiemiddagen op zondag.

Tijdens zo’n middag krijg je inspirerende informatie, een ervaring of beleving aangereikt voor je eigen onderzoek over hoe jouw intuïtie voor je werkt of kan werken. Dat doen we door documentaires te laten zien, inzichten te delen, interactieve lezingen, internationale webinars of een ontspannende beleving aan te bieden.

Deze Inspiratiemiddagen zijn toegankelijk voor iedereen. Je schrijft je in per keer. Je kunt je onderaan deze pagina aanmelden.

Prijs: €15,-, inclusief thee, sap en versnaperingen.

Data: ntb.

Tijd: van 14:00 tot circa 16:30 uur. Inloop en thee vanaf 13:30 uur.

 

 

 

 

Aankomende Data voor lopende groepen

Meer data? Bekijk de kalender

Inspiratiemiddag: aanmelden

Aanbevolen

Basisopleiding Intuitie 1

Training

In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

Healingopleiding

Training

In de Healing Opleiding leer je op een speelse manier hoe je professioneel kan werken met energie. Je leert de energie van jezelf, van anderen en van je omgeving bewust waar te nemen en ermee in een communicatie en interactie te zijn. Je leert verschillende technieken voor zelfhealing en het healen van de energie van anderen.

Lees meer over Healingopleiding

Open Middag

Kom zelf ervaren en kennismaken.

De Open Middag is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

Lees meer over de Open Middag

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.