Essentie reis
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Essentie reis

Jouw ontdekkingstocht naar zelfliefde, vervulling, plezier en eigenheid.

Deze training gaat over wie je nu in essentie bent. Je gaat patronen, plaatjes en overtuigingen die jouw wezen niet meer dienen schoonmaken en transformeren. Je creëert ruimte om een bewuste stap te zetten in het leven vanuit je hart. 

Deze essentie reis vindt plaats rond 21 december 2020. Dit is energetisch gezien een belangrijke datum om je energie helder neer te zetten en om hetgeen jij wilt creëren in een stroomversnelling te brengen. 

Vanuit zelfliefde en eigenheid ga je jouw intentie neerzetten voor het nieuwe jaar. Je onderzoekt waar jij blij van wordt en hoe je de vrijheid in jezelf kunt ervaren en bekrachtigen. Je geeft jouw harts-essentie de ruimte om te gaan creëren en jouw pad te volgen.

Deelname is mogelijk nadat je Intuitie1 hebt gevolgd.

Data: zaterdagochtend 12, 19 december 2020; 9, 16 januari 2021

Lestijden: 10.00-12.30 uur

Locatie: De Alchemist, Utrecht

Prijs: € 200,-

Docenten: Charlotte Risseeuw & Houkje Maltha

In deze cursus is er ruimte voor max. 8 deelnemers. We werken met visualisaties, opstellingen, kristallen en creatieve werkvormen. Daarnaast ga je thuis aan de slag met opdrachten om de stappen die je zet in je dagelijks leven te integreren.

Aankomende Data voor lopende groepen

zaterdag 12 december om 10:00
zaterdag 19 december om 10:00
zaterdag 9 januari om 10:00
zaterdag 16 januari om 10:00

Meer data? Bekijk de kalender

Essentie reis: aanmelden

Aanbevolen

Basisopleiding Intuitie 1

Training

In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

Online lessen bij IO

Training

Alle cursussen worden zowel op het centrum als via het internet aangeboden. Je kan kiezen. De Opleidingen worden op het centrum gegeven. De readings en healings worden via het internet gegeven.

Lees meer over Online lessen bij IO

Open Middag

Kom zelf ervaren en kennismaken.

De Open Middag is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

Lees meer over de Open Middag

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.