Essentiereis
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Essentiereis

Jouw ontdekkingstocht naar wie je in essentie bent. Eigenheid, zelfliefde en plezier staan hierbij centraal.

In deze training ga je patronen en overtuigingen, die jouw wezen niet meer dienen, schoonmaken en transformeren. Je creëert ruimte om een bewuste stap te zetten in het leven vanuit je hart. Op jouw tempo, op jouw manier en door middel van jouw weten.

Je onderzoekt waar jij blij van wordt en hoe je de vrijheid in jezelf kunt ervaren en bekrachtigen. Je geeft jouw harts-essentie de ruimte om te gaan creëren waar jij naar verlangt en je eigen pad te volgen.

Deelname is mogelijk voor iedereen die ‘aan gaat’ op deze cursus. Essentiereis is geschikt voor elk ‘niveau’, de oefeningen en werkvormen bieden ruimte voor eigen verdieping.

Data: ntb.

Lestijden: 10 -13.00 uur

Locatie: De Alchemist, Utrecht

Prijs: € 275,-

Docent: Charlotte Risseeuw

In deze cursus is er ruimte voor max. 8 deelnemers. We werken met visualisaties, opstellingen, kristallen en creatieve werkvormen. Daarnaast ga je thuis aan de slag met opdrachten om de stappen die je zet in je dagelijks leven te integreren.

“Wat een fijne reis was de essentiereis! Mooi moment in het jaar ook. Het doet echt iets met je. Je keert terug naar jezelf, naar binnen, waar het stil is en ook weer niet. Ik heb er antwoorden gevonden die mij focus geven en verder helpen op mijn reis. Dankzij de fijne oefeningen, leuke groep en de zeer enthousiaste begeleiding van Houkje en Charlotte! Veel geleerd, erg dankbaar!”
Brenda

“De essentiereis kwam precies op het juiste moment op mijn pad. Ik heb geleerd dat alles wat ik nodig heb al in me zit. En dat alles ok is. Wat een heerlijk gevoel van zelfvertrouwen, overgave en rust. Pure verwondering heb ik gevoeld voor de kracht van energie en het samenbundelen ervan. Ik heb zelfs kennis mogen maken met de/mijn schaduwkant, en dat was ok. Ik vond het heel bijzonder dat ik dit zelfs allemaal online kon voelen. Samenvattend: Wow. Ik wil meer.”
Lotte

“De essentiereis gaf geen antwoord op mijn vraag. Maar versnelde wel het proces om tot een antwoord te komen. Dat was heel fijn. Net als de begeleiding en de sfeer.”
Alice

Aankomende Data voor lopende groepen

Meer data? Bekijk de kalender

Essentiereis: aanmelden

  Aanbevolen

  Basisopleiding Intuitie 1

  Training

  In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

  Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

  Online lessen bij IO

  Training

  Alle cursussen worden zowel op het centrum als via het internet aangeboden. Je kan kiezen. De Opleidingen worden op het centrum gegeven. De readings en healings worden via het internet gegeven.

  Lees meer over Online lessen bij IO

  Open Ochtend

  Kom zelf ervaren en kennismaken.

  De Open Ochtend is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

  Lees meer over de Open Middag

  Ervaar het zelf
  Maak kennis met ons aanbod

  "Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

  Carla van Hartskamp

  Interesse? We vertellen je graag meer.

  Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.