Energiestroom
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Energie stroom

Elke laatste donderdag van de maand (behalve als er een vakantie in de weg zit) organiseert Intuitieve Opleidingen de energiestroom. Een avond waar je gezamenlijk energie stroomt en waar iedere keer een chakra dieper onderzocht wordt waardoor je je kwaliteiten opnieuw in eigendom kan nemen.

Het is toegankelijk voor iedereen die (ooit) Intuitie1 heeft gevolgd. Je kan de avonden incidenteel volgen. Je kan je ook inschrijven voor de hele reeks, 9 donderdagavonden.

Er is ook een werkboek beschikbaar, wat je gedurende de reeks kan ondersteunen en meer persoonlijke verdieping kan brengen in jouw onderzoek. Kosten: € 20,-

Als je je intekent voor alle avonden krijg je het werkboek gratis.

Data: donderdagavond 31 oktober, 28 november, 12 december 2019
30 januari, 20 februari, 26 maart, 23 april, 29 mei, 25 juni 2020

Tijden: 19-21.30 uur

Prijs: € 30 per keer. Bij hele reeks is het werkboek gratis.

Werkboek: € 20,-

Tijdens 9 maandelijkse bijeenkomsten stromen we gezamenlijk onze energie onder begeleiding van een docent. En we onderzoeken elke bijeenkomst de kwaliteit van een bepaald chakra.

Het verzorgen en revitaliseren van je energiesysteem is onderdeel van deze avonden als ook het onderzoek naar je relatie met jouw chakra’s.

Aankomende Data voor lopende groepen

donderdag 31 oktober om 19.00
donderdag 28 november om 19.00
donderdag 12 december om 19.00
donderdag 30 januari om 19.00
donderdag 20 februari om 19.00
donderdag 26 maart om 19.00
donderdag 23 april om 19.00
donderdag 28 mei om 19.00
donderdag 25 juni om 19.00

Meer data? Bekijk de kalender

Energiestroom: aanmelden

Aanbevolen

Basisopleiding Intuitie 1

Training

In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

Healingopleiding

Training

In de Healing Opleiding leer je op een speelse manier hoe je professioneel kan werken met energie. Je leert de energie van jezelf, van anderen en van je omgeving bewust waar te nemen en ermee in een communicatie en interactie te zijn. Je leert verschillende technieken voor zelfhealing en het healen van de energie van anderen.

Lees meer over Healingopleiding

Open Middag

Kom zelf ervaren en kennismaken.

De Open Middag is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

Lees meer over de Open Middag

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.