Energiestroom
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Energie stroom

Elke laatste donderdag van de maand (behalve als er een vakantie in de weg zit) organiseert Intuitieve Opleidingen de energiestroom. Een avond waar je gezamenlijk energie stroomt en waar iedere keer een chakra dieper onderzocht wordt waardoor je je kwaliteiten opnieuw in eigendom kan nemen.

Het is toegankelijk voor iedereen die (ooit) Intuitie1 heeft gevolgd. Je kan de avonden incidenteel volgen.

Under construction

Data:

Tijden:

Prijs:

Docenten: Houkje Maltha en Charlotte Risseeuw

Tijdens deze maandelijkse bijeenkomsten stromen we gezamenlijk onze energie onder begeleiding van een docent. En we onderzoeken elke bijeenkomst de kwaliteit van een bepaald chakra.

Het verzorgen en revitaliseren van je energiesysteem is onderdeel van deze avonden als ook het onderzoek naar je relatie met jouw chakra’s.

Aankomende Data voor lopende groepen

Meer data? Bekijk de kalender

Energiestroom: aanmelden

Aanbevolen

Basisopleiding Intuitie 1

Training

In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

Online lessen bij IO

Training

Alle cursussen worden zowel op het centrum als via het internet aangeboden. Je kan kiezen. De Opleidingen worden op het centrum gegeven. De readings en healings worden via het internet gegeven.

Lees meer over Online lessen bij IO

Open Middag

Kom zelf ervaren en kennismaken.

De Open Middag is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

Lees meer over de Open Middag

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.