Energieopstelling
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Energie Opstelling

Iedereen heeft een familie waarmee we energetisch verbonden zijn. Die verbindingen vormen als het ware een soort familie-blauwdruk. Daarbinnen heeft ieder gezinslid een specifieke plek. Zelfs ook als je geen contact hebt met je familie.

Meestal is deze plek veel kleiner dan wie jij in feite spiritueel bent. En daardoor kan dit beperkend werken in je leven. Het kan maken dat je in je leven steeds dezelfde blauwdruk blijft tegenkomen. Het kan invloed hebben op je relaties, je werk, je sociale contacten en vooral je zelfbeeld.

Een Energie Opstelling is een krachtige spirituele techniek waarmee je jouw blauwdruk zichtbaar maakt. Je maakt een Opstelling van jouw familie (of een ander thema of vraag). Op die manier worden oude zelfbeelden, rollen en onbewust handelen zichtbaar en kan dit makkelijk losgelaten worden. Je kan een eigen Opstelling ervaren en ook kan je als participant meedoen. Je zult merken dat je ook tijdens het participeren jouw energie-blauwdruk tegen komt.

Datum: 14 november 2021

Tijd: 10.30-16.30 uur
Kosten: Opstelling €95,- Participant €40,-

 

Energieopstelling

Datum: 14 november 2021

Aankomende Data voor lopende groepen

Meer data? Bekijk de kalender

Energieopstelling: aanmelden

Aanbevolen

Basisopleiding Intuitie 1

Training

In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

Online lessen bij IO

Training

Alle cursussen worden zowel op het centrum als via het internet aangeboden. Je kan kiezen. De Opleidingen worden op het centrum gegeven. De readings en healings worden via het internet gegeven.

Lees meer over Online lessen bij IO

Open Ochtend

Kom zelf ervaren en kennismaken.

De Open Ochtend is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

Lees meer over de Open Middag

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.