Energieopstelling
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Energie Opstelling

Iedereen heeft een familie waarmee we energetisch verbonden zijn. Die verbindingen vormen als het ware een soort familie-blauwdruk. Daarbinnen heeft ieder gezinslid een specifieke plek. Zelfs ook als je geen contact hebt met je familie.

Meestal is deze plek veel kleiner dan wie jij in feite spiritueel bent. En daardoor kan dit beperkend werken in je leven. Het kan maken dat je in je leven steeds dezelfde blauwdruk blijft tegenkomen. Het kan invloed hebben op je relaties, je werk, je sociale contacten en vooral je zelfbeeld.

Een Energie Opstelling (Family Sculpture) is een krachtige spirituele techniek waarmee je jouw blauwdruk zichtbaar maakt. Je maakt een Opstelling van jouw familie (of een ander thema of vraag). Op die manier worden oude zelfbeelden, rollen en onbewust handelen zichtbaar en kan dit makkelijk losgelaten worden. Je kan een eigen Opstelling ervaren en ook kan je als participant meedoen. Je zult merken dat je ook tijdens het participeren jouw energie-blauwdruk tegen komt.

Tijdens de Energieopstellingen werken we volgens de Family Sculpture-methode. Dit is een techniek ontwikkeld door de gezinstherapeute Virginia Satir.

Datum: zaterdag 3 februari 2024

Tijd: 10.30-16.30 uur
Locatie: De Alchemist, Utrecht
Kosten: Opstelling €95,- Participant €40,-

 

Energieopstelling

Datum: 3 februari 2024

Aankomende Data voor lopende groepen

Meer data? Bekijk de kalender

Energieopstelling: aanmelden

  Aanbevolen

  Basisopleiding Intuitie 1

  Training

  In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

  Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

  Online lessen bij IO

  Training

  Alle cursussen worden zowel op het centrum als via het internet aangeboden. Je kan kiezen. De Opleidingen worden op het centrum gegeven. De readings en healings worden via het internet gegeven.

  Lees meer over Online lessen bij IO

  Open Ochtend

  Kom zelf ervaren en kennismaken.

  De Open Ochtend is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

  Lees meer over de Open Middag

  Ervaar het zelf
  Maak kennis met ons aanbod

  "Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

  Carla van Hartskamp

  Interesse? We vertellen je graag meer.

  Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.