Energie en Focus
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Energie en Focus

Basistools

Tijdens deze korte training van 2 ochtenden krijg je efficiënte tools aangereikt waarmee je je op een natuurlijke en ontspannen manier kunt focussen in je werk en studie.

Je leert om ieder gewenst moment weer vanuit je heldere blik te kijken naar waar je mee bezig bent, overzicht te hebben en zo nodig andere besluiten te nemen. Je verbetert je concentratie.

Je brengt je ratio en intuïtie in een gezonde balans, en leert hoe je daartussen kunt switchen. Zodat je beide gebruikt op die momenten en manieren waarvoor ze bedoeld zijn.

Daarnaast leer je aanwezig te zijn en bij jezelf te blijven, onder meer door jezelf bewust te gronden. En je weet na afloop van de workshop hoe jij jouw energetische ruimte kunt afbakenen, zodat je invloeden en prikkels van buitenaf kunt loslaten.

We hebben een selectie gemaakt van de meest effectieve en efficiënte tools die je helpen bij een dagelijks heldere focus met name in werk en studie.

Ook in-company mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Prijs: € 135,- inclusief thee, koffie en koekjes.

Lestijden: van 10.30 tot 14 uur. Inloop vanaf 10 uur.

Data: zaterdag 22 en 29 juni 2019

Docent: Nicole Klip

 

Je hebt geen voorkennis of vooropleiding nodig om aan de korte training Energie en Focus deel te kunnen nemen. Je krijgt simpele tools aangereikt die je zonder ervaring in energiewerk effectief en efficiënt in je werk, studie of project in kunt zetten.

 

 

Aankomende Data voor lopende groepen

zaterdag 22 juni om 10.15
zaterdag 29 juni om 10.15

Meer data? Bekijk de kalender

Energie en Focus: aanmelden

Aanbevolen

Basisopleiding Intuitie 1

Training

In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

Healingopleiding

Training

In de Healing Opleiding leer je op een speelse manier hoe je professioneel kan werken met energie. Je leert de energie van jezelf, van anderen en van je omgeving bewust waar te nemen en ermee in een communicatie en interactie te zijn. Je leert verschillende technieken voor zelfhealing en het healen van de energie van anderen.

Lees meer over Healingopleiding

Open Middag

Kom zelf ervaren en kennismaken.

De Open Middag is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

Lees meer over de Open Middag

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.