Intuïtie 1
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Intuïtie 1

In 11 wekelijkse lessen doe je ervaring op met de basistechnieken, zodat je jouw intuïtie leert herkennen en kunt trainen. Op deze manier kun je deze vloeiend en praktisch inzetten in je leven. Ook onderzoek je je energiesysteem (gronding, chakra’s en aura) en leer je hoe je jouw energiesysteem kunt verzorgen en revitaliseren.

Je ontdekt steeds meer wie je in wezen, wie je wezenlijk bent. Je intuïtieve informatie wordt helderder en je durft hier op te vertrouwen. Met als resultaat: een groot gevoel van vrijheid, helderheid en onafhankelijkheid.

Kijk voor meer informatie over de training Intuïtie 1, inclusief prijzen en data bij het Basistraject – Intuïtie 1 onder Opleidingen. 

 

 

Onderzoek toont aan dat of we nu over veel of weinig informatie beschikken, of we nu veel of weinig tijd hebben om ergens over te besluiten, onze intuïtie bepaalt uiteindelijk altijd wat onze keuze of mening is.

Kenmerkend voor de lessen bij Intuitieve Opleidingen

  • kleine groepen – persoonlijke aandacht
  • lichtheid en humor
  • direct toepasbaar in je dagelijks leven
  • veiligheid, respect, kwaliteit

“Ik heb geleerd mijn gevoeligheid als kracht te zien en weet deze nu ook op mijn geheel eigen wijze in te zetten. Helderheid en zelfvertrouwen zijn voor mij de kernwoorden, de essentie van datgene wat ik hier geleerd heb.”

Nicole

Aanbevolen

Basisopleiding Intuïtie 1

Training

In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

Lees meer over Basisopleiding Intuïtie 1

Leef je chakrakracht

Training

Onderzoek in 10 wekelijkse lessen de rijkdom van jouw natuurlijke kwaliteiten die in je chakra’s stromen. En hoe jij ze voluit kunt leven op een manier die bij je past.

Lees meer over Leef je chakrakracht

Open Middag

Kom zelf ervaren en kennismaken.

De Open Middag is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

Lees meer over de Open Middag

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.