Reading
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Reading

Intuitieve Opleidingen biedt de readings aan via het internet. Je kan je opgeven via de kalender of via het formulier hier onderaan deze pagina.

Tijdens een reading wordt je energie ‘gelezen’. De informatie die je tijdens een reading krijgt, geeft inzicht in wie je spiritueel bent, hoe je jouw leven vormgeeft, welke beperkingen en overtuigingen je wilt loslaten, wat je potentie is, waar je wilt groeien, hoe je je talenten meer in kunt zetten, en meer. Een reading duurt ongeveer anderhalf uur en wordt voor je opgenomen. Je kunt ook een themareading aanvragen. Themareadingen zijn: relatie, werk, ouder-kind en leiderschap. Vermeld dit wel bij je aanvraag.

Readings door studenten

Bij Intuitieve Opleidingen worden de readings gegeven door de studenten uit de Readingopleiding. Dit gebeurt onder supervisie van een docent. De reading bestaat uit de ‘roos’, aura en chakra’s en duurt ongeveer anderhalf uur. De readings zijn op dinsdagmiddag, dinsdagavond en zaterdagochtend. Je kunt op onze kalender kijken, daar een passende datum uitzoeken en je inschrijven. Een reading kost € 15,-  Op de Open Middag kun je een korte reading (of healing) ontvangen. Kijk voor data op de kalender.

Professionele Readings

Wil je een reading van een professionele reader, vermeld dit in je aanvraag. We verwijzen je dan door. Een professionele reading kost €95,- (incl. btw).

Aankomende Data

zaterdag 14 september 2024 om 10.30
dinsdag 17 september 2024 om 19.00
zaterdag 21 september 2024 om 10.30

Meer data? Bekijk meer en meld je aan.

Ervaringen:

“De Reading voelde echt als een cadeautje. Er zit zoveel in dat het nog even moet landen, maar het heeft duidelijk al ruimte gecreëerd en een verlangen om verder te groeien. Wat mooi dat jullie dit doen. Veel dank!”              Evelyn

“Ik heb veel bewondering voor de readers om zoveel zo specifiek bij mij te kunnen lezen. Het heeft me echt aan het denken gezet: Welke acties ga ik nemen in mijn leven? Of, zoals de reading al uitwees, kan ik beter mijn intuïtie volgen? Ik ben in elk geval heel dankbaar dat jullie deze readings aanbieden.”
Pascal

“Ik heb werkelijk genoten van de reading. Het voelde als de spijker op zijn kop. Nogmaals iedereen bedankt!”                     Yvonne

“Ik vond het erg leuk en fijn om de reading te krijgen.
Ik heb inderdaad de inzichten gekregen van mijn huidige proces en ik vind de readers helemaal top!!!”
Marian

Aankomende data

zaterdag 14 september om 10.30
dinsdag 17 september om 19.00
zaterdag 21 september om 10.30
zaterdag 28 september om 10.30
dinsdag 1 oktober om 19.00
zaterdag 12 oktober om 10.30
dinsdag 15 oktober om 19.00
zaterdag 19 oktober om 10.30
dinsdag 12 november om 19.00
zaterdag 16 november om 10.30
zaterdag 23 november om 10.30

Meer data? Bekijk de kalender

Reading: aanmelden

  Ervaar het zelf
  Maak kennis met ons aanbod

  "Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

  Carla van Hartskamp

  Interesse? We vertellen je graag meer.

  Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.