Reading
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Reading

Tijdens een reading wordt je energie ‘gelezen’. De informatie die je tijdens een reading krijgt, geeft inzicht in wie je spiritueel bent, hoe je jouw leven vormgeeft, welke beperkingen en overtuigingen je wilt loslaten, wat je potentie is, waar je wilt groeien, hoe je je talenten meer in kunt zetten, en meer. Een reading duurt ongeveer anderhalf uur en wordt voor je opgenomen. Je kunt ook een themareading aanvragen. Themareadingen zijn: relatie, werk, ouder-kind en familie en leiderschap. Vermeld dit wel bij je aanvraag.

Readings door studenten

Bij Intuitieve Opleidingen worden de readings gegeven door de studenten uit de Readingopleiding. Dit gebeurt onder supervisie van een docent. De reading bestaat uit de ‘roos’, aura en chakra’s. De readings zijn op dinsdagmiddag, dinsdagavond en woensdagavond. Je kunt op onze kalender kijken, daar een passende datum uitzoeken en je inschrijven. Een reading kost € 15,- Het is ook mogelijk om voor € 18,50 een reading op afstand te krijgen. Op de Open Middag kun je een korte reading (of healing) ontvangen. Kijk voor data op de kalender.

Professionele Readings

Wil je een reading van een professionele reader, vermeld dit in je aanvraag. We verwijzen je dan door. Een professionele reading kost €95 (incl. btw).      

Aankomende Data

dinsdag 23 april 2019 om 15.30 VOL
woensdag 24 april 2019 om 19.00 VOL
dinsdag 7 mei 2019 om 15.30

Meer data? Bekijk meer en meld je aan.

Ervaringen:

“Ik heb veel bewondering voor de readers om zoveel zo specifiek bij mij te kunnen lezen. Het heeft me echt aan het denken gezet: Welke acties ga ik nemen in mijn leven? Of, zoals de reading al uitwees, kan ik beter mijn intuïtie volgen? Ik ben in elk geval heel dankbaar dat jullie deze readings aanbieden.”                                             Pascal

Aankomende data

dinsdag 23 april om 15.30 VOL
woensdag 24 april om 19.00 VOL
dinsdag 7 mei om 15.30
dinsdag 7 mei om 19.00
woensdag 8 mei om 19.00
dinsdag 14 mei om 15.30
woensdag 15 mei om 19.00
dinsdag 21 mei om 15.30
dinsdag 21 mei om 19.00
woensdag 22 mei om 19.00
dinsdag 28 mei om 15.30

Meer data? Bekijk de kalender

Reading: aanmelden

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.