Readingopleiding
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Reading opleiding

Het lezen van energie

In de Reading Opleiding leer je je intuïtie te gebruiken om de energie te lezen van jezelf, anderen, situaties en organisaties. Je leert je intuïtie en helderheid professioneel te gebruiken.

Dit kan een grote positieve invloed hebben op je dagelijkse leven. Je helderheid en zekerheid maken een enorme ontwikkeling door tijdens de Reading Opleiding. Daardoor krijg je meer levensruimte en ga je steeds vrijer en enthousiaster je leven creëren. Jij en je wereld worden ruimer, vloeiender en kleurrijker.

De Reading Opleiding duurt circa 18 maanden (exclusief de schoolvakanties). Je schrijft je in voor het hele traject. De eerste 10 lessen heb je 1 keer in de week les op woensdagavond.

De volgende 16 maanden heb je 2 keer per maand les op dinsdagavond met de andere studenten die divers in opleidingstadia zijn. En de andere week is er dan een workshop van 1 uur op dinsdagmiddag. De les is verplicht, de dinsdagmiddag-workshop is facultatief.

Het is de bedoeling dat je ongeveer 2 readings per week gaat geven onder supervisie. Readings geven aan gasten kan op de elke dinsdagmiddag en woensdagavond, en op de dinsdagavond als er geen les is.

Het lezen van spirituele processen van anderen maakt dat je meer inzicht krijgt in jezelf. Al gaandeweg wordt je vrijer en zekerder door het bewust worden en loslaten van oude mentale, emotionele filters en triggers.

De Reading Opleiding is een intensieve opleiding. Zowel je persoonlijke als je spirituele groeiproces blijft gedurende de gehele opleiding een belangrijke focus.

Als je de Readingopleiding afgerond hebt, kun je:

  • vanuit je helderheid en zekerheid eigendom nemen over je eigen leven en  leven vanuit je intuïtie en eigen weten.
  • doorzien welke soort energieën, patronen, mentale en emotionele triggers gaande zijn en hoe je daar los van kunt komen.
  •  je bewust losmaken van verwachtingen, wensen, ongeschreven regels en afspraken met familie, sociale contacten, collega’s, leidinggevenden, en ook wezens zonder lichaam.
  • de ander ontmoeten voorbij de rol die hij/zij laat zien, voorbij het ego of ‘masker’
  • de wereld en eigen ervaringen in een groter perspectief zien, holistisch waarnemen.
  • helder, onafhankelijk en creatief leven zoals jij je leven wezenlijk wilt leven.

Intuitieve Opleidingen heeft een registratie bij het CRBKO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Studiebelasting totaal: 100 lesuren, facultatieve workshops: 40 uur, readings onder supervisie inclusief nabespreking: 250 uur, thuisoefening: ca. 275 uur.

De Intuïtie is een heilige gave en de ratio een trouwe dienaar daarvan. ~ Albert Einstein

De Readingopleiding kost € 3990,- (in maandelijkse termijnen te betalen).

De Readingopleiding heeft 3 momenten per jaar dat je kan in stappen. Elke januari, april en september start er een groep. Je kunt de Readingopleiding volgen na het afronden van de training Intuïtie 2, of een soortgelijke cursus elders (in overleg).

Woensdag 16 januari 2019 start er weer een nieuwe Readinggroep!

Het is mogelijk om tijdens de Reading Opleiding, ook de Healing Opleiding te volgen. Je studeert af als Reader als je ook de Healing Opleiding hebt afgerond. Je ontvangt een certificaat van de Readingopleiding als je beide opleidingen hebt afgerond.

“De Readingopleiding heeft mij de tools gegeven om op een milde, neutrale manier mezelf te onderzoeken en te bevrijden van oude patronen en gedachten. Ik ontdekte gaandeweg steeds vaker dat ik meer weet vanuit mijn intuïtie dan via mijn denken.”
Saskia

“De readingopleiding is een hele leuke en unieke opleiding waarin je jezelf beter leert kennen en alle ruimte is voor je eigen proces. De lessen worden met veel humor gegeven door fijne en deskundige docenten.”
Houkje

“Weten wat er speelt, zowel bij jezelf als bij andere personen. Niet omdat iemand je het vertelt, maar omdat je intuïtie contact kan maken met het enorme energieveld waar informatie in opgeslagen ligt. Mijn ratio begrijpt het nog steeds niet. Maar sinds ik lees zie ik wat anderen werkelijk beweegt. Persoonlijk en zakelijk heb ik hier veel profijt van.”
Irma

“Het volgen van de Readingopleiding is het beste cadeau dat ik mezelf had kunnen geven. Ik heb zoveel meer inzicht gekregen in wie ik ben en hoe ik mijn intuïtie beter kan benutten.  De Readingopleiding heeft me nog meer met beide benen op de grond gezet. Het heeft me meer plezier, balans en rust gebracht. Intuïtieve opleidingen is daarnaast ook gewoon een heel warm nest waar je alle kans en begeleiding krijgt om jezelf te ontwikkelen. Zoals ik al zei, het beste cadeau!”
Maaike

 

Aankomende Data voor lopende groepen

dinsdag 18 december om 19.00
dinsdag 8 januari om 19.00
dinsdag 22 januari om 19.00
dinsdag 5 februari om 19.00
dinsdag 12 maart om 19.00
dinsdag 26 maart om 19.00
dinsdag 9 april om 19.00
dinsdag 7 mei om 19.00
dinsdag 21 mei om 19.00
dinsdag 4 juni om 19.00
woensdag 5 juni om 19.00

Meer data? Bekijk de kalender

Readingopleiding: aanmelden

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Intuitieve Opleidingen Werkt Samen Met