Stress & Amygdala
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Healingworkshop Stress en Amygdala

Tijdens deze workshop gaan we bezig met het onderzoek en het healen van de Amygdala.

De gehele dag door komen er prikkels en indrukken op ons af. Van de meeste zijn we ons niet eens bewust. Bewust of onbewust, we reageren er echter altijd op. Alle inkomende indrukken worden als een soort poortwachter bewaakt door de Amygdala. De Amygdala is een belangrijk orgaan van onze hersenen. Als er namelijk maar enige sprake is van gevaar kaapt de Amygdala in feite de hersenen. Het bewuste gedeelte wordt dan uitgeschakeld en we gaan overleven. Ons instinct neemt het over. Je bewuste brein wordt zich pas weer bewust van wat voor energie er binnengekomen is en hoe je instinctmatig daarop gereageerd hebt, nadat je al gereageerd hebt.

Het healen van de Amygdala kan ruimte geven aan het loslaten van oude (nog) onverwerkte ervaringen. Het is helend bij stress, schrik, angsten en trauma. En het vergroot je helderheid op momenten dat je Amygdala je bewustzijn wil overnemen.

Workshop is open voor afgestudeerde healers en healers in opleiding.

Prijs € 95,-

Totaal aantal studie-uren: 6.

Er is nog geen nieuwe datum gepland.

 

Veel dank! Ik vond het echt een mooie workshop.
Julia

“Het was een mooie dag!”
José

Dat je met deze vorm van healing van de Amygdala zoveel oud trauma kan loslaten. Dit is hoopgevend.
Strid

 

Aankomende Data voor lopende groepen

Meer data? Bekijk de kalender

Stress & Amygdala: aanmelden

  Aanbevolen

  Basisopleiding Intuitie 1

  Training

  In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

  Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

  Online lessen bij IO

  Training

  Alle cursussen worden zowel op het centrum als via het internet aangeboden. Je kan kiezen. De Opleidingen worden op het centrum gegeven. De readings en healings worden via het internet gegeven.

  Lees meer over Online lessen bij IO

  Open Ochtend

  Kom zelf ervaren en kennismaken.

  De Open Ochtend is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

  Lees meer over de Open Middag

  Ervaar het zelf
  Maak kennis met ons aanbod

  "Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

  Carla van Hartskamp

  Interesse? We vertellen je graag meer.

  Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.