Spirit-Body-Healing
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Spirit-Body-Healing

Spirit-Body-Healing is een zachte, verstilde vorm van healing, gericht op het diepgaand verbinden van wezen en lichaam en het ruimte maken voor je wezen als unieke creatieve kracht in je lichaam. Daardoor kan je lichaam (weer) jouw energie en essentie uitdrukken en belichamen.

Bij een Spirit-Body-Healing lig je gekleed op een massagetafel, eventueel met een laken of dekentje over je heen. De vorm is die van zachte en bewuste aanraking van je lichaam, waarbij jouw energie wordt aangeraakt en daar gaat stromen waar het wil stromen, en energie loslaat die je ervan weerhoudt om in je lichaam te kunnen zijn.

De tweedaagse Spirit-Body-Healing training is een specialisme en toegankelijk na het volgen van de volledige Healingopleiding (Healing 1 en 2).

Spirit-Body-Healing: 12 en 19 mei 2024 

Tijden: 10.30-16.30
Prijs: €295,-

De workshop Spirit-Body Healing is toegankelijk na het afronden van Healing2.

Docent: Carla van Hartskamp

 

Totaal aantal studie-uren:
Tweedaagse training: 12 lesuren, 4 oefenuren onder supervisie.

Verdiepingsworkshop: 6 lesuren, 3 oefenuren onder supervisie.

 

 

Aankomende Data voor lopende groepen

Meer data? Bekijk de kalender

Spirit-Body-Healing: aanmelden

  Aanbevolen

  Basisopleiding Intuitie 1

  Training

  In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

  Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

  Online lessen bij IO

  Training

  Alle cursussen worden zowel op het centrum als via het internet aangeboden. Je kan kiezen. De Opleidingen worden op het centrum gegeven. De readings en healings worden via het internet gegeven.

  Lees meer over Online lessen bij IO

  Open Ochtend

  Kom zelf ervaren en kennismaken.

  De Open Ochtend is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

  Lees meer over de Open Middag

  Ervaar het zelf
  Maak kennis met ons aanbod

  "Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

  Carla van Hartskamp

  Interesse? We vertellen je graag meer.

  Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.