Healing Workshops
Intuitieve Opleidingen Utrecht

HealingXtra: Stress en Amygdala

Tijdens deze HealingXtra gaan we bezig met het onderzoek en het healen van de Amygdala.

De gehele dag door komen er prikkels en indrukken op ons af. Van de meeste zijn we ons niet eens bewust. Bewust of onbewust, we reageren er echter altijd op. Alle inkomende indrukken worden als een soort poortwachter bewaakt door de Amygdala. De Amygdala is een belangrijk orgaan van onze hersenen. Als er namelijk maar enige sprake is van gevaar kaapt de amygdala in feite de hersenen. Het bewuste gedeelte wordt dan uitgeschakeld en we gaan overleven. Ons instinct neemt het over. Je bewuste brein wordt zich pas nadat er gereageerd is, bewust van wat voor energie er binnengekomen is en hoe je instinctmatig daarop gereageerd hebt.

Het healen van de Amygdala kan ruimte geven aan het loslaten van oude en onverwerkte ervaringen. Het is helend bij stress, schrik, angsten en trauma. Het vergroot je helderheid op momenten dat je Amygdala je bewustzijn wil overnemen.

Workshop is open voor afgestudeerde healers en healers in opleiding.

Prijs € 90,-

Studie-uren: 6

Aanbevolen

Basisopleiding Intuitie 1

Training

In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

Online lessen bij IO

Training

Alle cursussen worden zowel op het centrum als via het internet aangeboden. Je kan kiezen. De Opleidingen worden op het centrum gegeven. De readings en healings worden via het internet gegeven.

Lees meer over Online lessen bij IO

Open Ochtend

Kom zelf ervaren en kennismaken.

De Open Ochtend is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

Lees meer over de Open Middag

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.