Healing 1
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Healing opleiding 1

In de Healing Opleiding leer je op een speelse manier hoe je professioneel kan werken met energie. Je leert de energie van jezelf, van anderen en van je omgeving bewust waar te nemen en ermee in een communicatie en interactie te zijn. Je leert verschillende technieken voor zelfhealing en het healen van de energie van anderen.

Door het geven van een healing leer je te kijken naar wat iemand spiritueel aan het ontdekken is en welke energie daarbij ondersteunend en ruimtegevend kan zijn. Je leert onderscheid te maken tussen oude energie, energie van anderen, vastgezette energie (overtuigingen, plaatjes), vorige levensenergie, gidsenenergie, en meer.

Een belangrijk onderdeel van de Healing Opleiding is zelfhealing. Elke healing(techniek) pas je eerst toe op jezelf. Op deze manier kun je vooral middels eigen ervaring je healingkwaliteiten ontdekken en bewust inzetten.

De gehele Healing Opleiding bestaat uit twee delen, de Healing 1 en Healing 2. Beide delen bestaan uit vijf lesdagen. Je kunt ervoor kiezen om alleen de Healing 1 te volgen. Ook is het mogelijk om Healing 2 op een later tijdstip te starten.

Programma Healing 1

  • Zelfhealing
  • Persoonlijke en universele Healingenergie
  • Energie van anderen
  • Aura healing
  • Chakra healing
  • Onbewuste healingenergie

Data: 12, 26 april; 10, 24 mei; 14, 28 juni; 5 juli; 20 september; 4, 25 oktober 2023

Prijs: € 575,-

Docent: Carla van Hartskamp

Lestijden: van 19 uur tot 21.30 uur, instromen en thee vanaf 18.30 uur.

Totaal aantal studie-uren: 30 lesuren, circa 8 oefenuren onder supervisie.

 

Healing 1:
12, 26 april; 10, 24 mei; 14, 28 juni; 5 juli; 20 september; 4, 25 oktober 2023

Healing 2:
8, 22 november; 6 december 2023; 17, 31 januari; 14, 28 februari; 13, 27 maart; 3 april 2024

Aanbevolen

Basisopleiding Intuitie 1

Training

In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

Online lessen bij IO

Training

Alle cursussen worden zowel op het centrum als via het internet aangeboden. Je kan kiezen. De Opleidingen worden op het centrum gegeven. De readings en healings worden via het internet gegeven.

Lees meer over Online lessen bij IO

Open Ochtend

Kom zelf ervaren en kennismaken.

De Open Ochtend is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

Lees meer over de Open Middag

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.