Healingopleiding
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Healingopleiding

Samenwerken met energie

In de Healing Opleiding leer je op een speelse manier hoe je professioneel kan werken met energie. Je leert de energie van jezelf, van anderen en van je omgeving bewust waar te nemen en ermee in een communicatie en interactie te zijn. Je leert verschillende technieken voor zelfhealing en het healen van de energie van anderen.

Door het geven van een healing leer je te kijken naar wat iemand als spiritueel wezen aan het ontdekken is en welke energie daarbij ondersteunend en ruimte gevend kan zijn. Je leert onderscheid te maken tussen oude energie, energie van anderen, vastgezette energie (overtuigingen, plaatjes), vorige levensenergie, gidsenenergie, en meer.

Een belangrijk onderdeel van de Healing Opleiding is zelfhealing. Elke healing(techniek) pas je eerst toe op jezelf. Op deze manier kun je vooral middels eigen ervaring je healingkwaliteiten ontdekken en bewust inzetten.

De gehele Healing Opleiding bestaat uit twee gedeelten: Healing 1 en Healing 2. Beide delen bestaan uit 10 lessen.

Healing 1 is toegankelijk na het afronden van de training Intuitie 2, of als je elders deze training hebt gevolgd. Healing 2 is toegankelijk na het afronden van Healing 1.

Healing 1 (10 lessen):

 • Zelfhealing
 • Persoonlijke en universele Healingenergie
 • Energie van anderen
 • Aura healing
 • Chakra healing
 • Onbewuste healingenergie

Data: ntb

Tijden: 10.30 uur – 16.30 uur

Prijs: € 595,-

Healing 2 (10 lessen):

 • Gidsen en Helpers
 • Vorige levens
 • Telepathische kanalen
 • Relatiehealing
 • Astraal lichaam
 • Afstandhealing

Data: ntb

Tijden: 10.30 uur – 16.30 uur

Prijs: € 595,-

Tijdens de Healinglessen oefen je het healings geven op medestudenten. Daarnaast doe je ervaring op in healings geven tijdens de Healingavond en Open Ochtend, onder supervisie van een docent.

Als je ook de Reading Opleiding wilt volgen dan kun je dit voor, tijdens of na de Healingopleiding doen.

Na afronding van de Healingopleiding krijg je een erkend certificaat.

Intuitieve Opleidingen heeft een registratie bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Totaal aantal studie-uren: 30 lesuren (1 blok), circa 8 oefenuren onder supervisie gedurende 1 blok.

Wat is een Healing?

Een Healing maakt ruimte in je energiesysteem voor een volgende stap, een nieuwe beweging die je wilt gaan maken. Oude energie, energie van anderen en vastgezette energie (overtuigingen) kan dan worden losgelaten. Met de handen wordt de energie aangeraakt en in beweging gebracht waar dit nodig is.

Tijdens een Healing doet de Healer een beroep op het eigen en jouw zelfhelende vermogen. Ieder levend wezen beschikt hierover. Ook jij.

Een healing kan zeer ondersteunend zijn bij veranderingsprocessen. Door een healing wordt de energie die zich in en om je systeem bevindt in beweging gebracht en zo meer ruimte gemaakt voor wie je bent en wat je wilt. Healing is een mooi en integer instrument en kan op grote en kleine levensvragen toegepast worden.

Het effect is dat je energie weer helder en vitaal wordt en jij weer jezelf, in het hier en nu. Dit kan zich uiten als een emotioneel, spiritueel en/of fysiek welzijn.

“Inmiddels vertrouw ik mijn intuïtie, die mij te allen tijde dient als ik daar bewust voor kies. Dat is de kern van mijn ervaring met de Healingopleiding. Dank ook aan alle lieve medestudenten met wie ik heb geoefend om tot dit resultaat te komen.”
Gea

“Tijdens de Healingopleiding begonnen de kwartjes bij mij te vallen. Ik begon ineens te begrijpen hoe alles verbonden is en samenwerkt. Toen wist ik het.”                                                          Mo

Aankomende Data voor lopende groepen

Meer data? Bekijk de kalender

Healingopleiding: aanmelden

  Ervaar het zelf
  Maak kennis met ons aanbod

  "Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

  Carla van Hartskamp

  Interesse? We vertellen je graag meer.

  Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.