Healingopleiding
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Healingopleiding

Samenwerken met energie

In de Healing Opleiding leer je op een speelse manier hoe je professioneel kan werken met energie. Je leert de energie van jezelf, van anderen en van je omgeving bewust waar te nemen en ermee in een communicatie en interactie te zijn. Je leert verschillende technieken voor zelfhealing en het healen van de energie van anderen.

Door het geven van een healing leer je te kijken naar wat iemand als spiritueel wezen aan het ontdekken is en welke energie daarbij ondersteunend en ruimtegevend kan zijn. Je leert onderscheid te maken tussen oude energie, energie van anderen, vastgezette energie (overtuigingen, plaatjes), vorige levensenergie, gidsenenergie, en meer.

Een belangrijk onderdeel van de Healing Opleiding is zelfhealing. Elke healing(techniek) pas je eerst toe op jezelf. Op deze manier kun je vooral middels eigen ervaring je healingkwaliteiten ontdekken en bewust inzetten.

De gehele Healing Opleiding bestaat uit twee gedeelten: Healing 1 en Healing 2. Beide delen bestaan uit 10 lessen. Je kunt ervoor kiezen om alleen de Healing 1 te volgen.  En om de Healing 2 eventueel op een later tijdstip te starten.

Healing 1 is toegankelijk na het afronden van de training Intuitie 2, of als je elders deze training hebt gevolgd. Healing 2 is toegankelijk na het afronden van Healing 1.

Zondag 19 september 2021 start er weer een nieuwe Healingopleiding

Data Healing 1 2021: zondag 19 en 26 september; 10 en 31 oktober; 7 en 21 november; 5 en 19 december; 16 en 30 januari 2022. 

Tijden: 10.30- 13 uur

Prijs: € 550,-

Healing 1 (10 lessen):

 • Zelfhealing
 • Persoonlijke en universele Healingenergie
 • Energie van anderen
 • Aura healing
 • Chakra healing
 • Onbewuste healingenergie

Healing 2 (10 lessen):

 • Gidsen en Helpers
 • Vorige levens
 • Telepathische kanalen
 • Relatiehealing
 • Astraal lichaam
 • Afstandhealing

Tijdens de Healinglessen oefen je het healings geven op medestudenten. Daarnaast doe je ervaring op in healings geven tijdens de Healingavond en Open Middag, onder supervisie van een docent.

Als je ook de Reading Opleiding wilt volgen dan kun je dit voor, tijdens of na de Healingopleiding doen.

Na afronding van de Healingopleiding krijg je een erkend certificaat.

“Tijdens de Healingopleiding begonnen de kwartjes bij mij te vallen. Ik begon ineens te begrijpen hoe alles verbonden is en samenwerkt. Toen wist ik het.”                                                          Mo

Intuitieve Opleidingen heeft een registratie bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Totaal aantal studie-uren: 30 lesuren (1 blok), circa 8 oefenuren onder supervisie gedurende 1 blok.

Wat is een Healing?

Een Healing maakt ruimte in je energiesysteem voor een volgende stap, een nieuwe beweging die je wilt gaan maken. Oude energie, energie van anderen en vastgezette energie (overtuigingen) kan dan worden losgelaten. Met de handen wordt de energie aangeraakt en in beweging gebracht waar dit nodig is.

Tijdens een Healing doet de Healer een beroep op het eigen en jouw zelfhelende vermogen. Ieder levend wezen beschikt hierover. Ook jij. Denk maar aan hoe je huid vanzelf een korstje vormt als je een wondje hebt. Daar hoef je niets voor te doen.

Een healing kan zeer ondersteunend zijn bij veranderingsprocessen. Door een healing wordt de energie die zich in en om je systeem bevindt in beweging gebracht en zo meer ruimte gemaakt voor wie je bent en wat je wilt. Healing is een mooi en integer instrument en kan op grote en kleine levensvragen toegepast worden.

Het effect is dat je energie weer helder en vitaal wordt en jij weer jezelf, in het hier en nu. Dit kan zich uiten als een emotioneel, spiritueel en/of fysiek welzijn.

Aankomende Data voor lopende groepen

zondag 4 juli om 10.30
zondag 19 september om 10.30
zondag 26 september om 10.30
zondag 10 oktober om 10.30
zondag 31 oktober om 10.30
zondag 7 november om 10.30
zondag 21 november om 10.30
zondag 5 december om 10.30
zondag 19 december om 10.30
zondag 16 januari om 10.30
zondag 30 januari om 10.30

Meer data? Bekijk de kalender

Healingopleiding: aanmelden

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.