Intuitie 2
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Intuitie 2

Tijdens de training Intuitie 2 krijg je nog meer technieken aangeboden om je intuïtieve kwaliteiten en helderheid te vergroten en effectief te gebruiken in je dagelijks leven. Daarnaast onderzoek je het energiesysteem op een dieper niveau. Je leert effectieve technieken zodat de impact van de energie van anderen en de buitenwereld meer beheersbaar wordt.

De Intuitie 2 kan zowel live als via het internet worden aangeboden.

Andere thema’s:

 • vorige levens
 • astrale lichaam
 • telepathische kanalen
 • wezens zonder lichaam
 • intuïtie en ratio
 • spirituele contracten
 • spiritueel welzijn
 • dromen en doen

Intuitie 2 zal in september weer worden aangeboden.

Deze lessen worden op het centrum gegeven.

Lestijden: 19.00 – 21.30 uur

Prijs: € 450,-

 

 

 

 

 

 

 

 

Totaal aantal les-uren: 27,5 lesuren. Optioneel: circa 11 uren thuisoefening.

Na Intuitie 2 kun je de Readingopleiding of Healingopleiding volgen.

Ook zijn een aantal workshops vanaf Intuitie 2 toegankelijk.

Ervaringen deelnemers Intuitie 2:

“Tijdens de training Intuitie 1 liep ik tegen het nodige aan wat me in verwarring bracht; tegelijkertijd voelde ik hoe goed en waardevol dit voor mij was. In de lessen van Intuitie 2 gaat dat verder en dieper.
Ik heb het ervaren als een reis die me soms het gevoel geeft dat ik ‘heel ver weg’ ga, maar ook weer zo dichtbij is, dat het mij steeds opnieuw verrast. Het nabespreken van de oefeningen heeft me vaak nieuwe perspectieven gegeven over mijn opgedane ervaringen. Intuitie 2 geeft nog meer zin aan alles, en doet mij beseffen dat deze reis naar binnen eigenlijk de meest belangrijke en waardevolle reis is die ik ooit gemaakt heb.”
Sander

“Intuitie 2 heeft me veel gebracht door elke week naar binnen te gaan, te voelen, en ruimte te maken voor de weerstand waar ik soms tegenaan loop. Langzaam kwam het vertrouwen in mijn intuïtie terug, juist door aan de slag te gaan met de weerstand en de overtuigingen die soms in de weg zitten. En verder is het erg prettig om les te krijgen van Carla, ze geeft de lessen met veel humor en plezier.”
Patricia

De wekelijkse bijeenkomsten voelen als een cadeautje aan mezelf. Een rustpunt om ongedwongen in een veilige sfeer naar binnen te kunnen gaan, te ontdekken, te zijn en op te laden.
Anke

“Ik vond het spannend om mijn energie in te zetten voor mezelf, in plaats van voor mijn werk of voor mijn gezin. Ik kreeg steeds meer energie en heb overtuigingen tegen het licht gehouden, en achter gelaten wat ik niet meer kan gebruiken. Mijn doel was te leren gegrond te blijven en niet zo moe te zijn aan het eind van de dag. Dit is gelukt, en veel meer dan dat! Ik ben nu helder in het hier en nu, zonder dat mijn bagage storend aanwezig is!”
Wendela

“Sinds Intuitie 1 en 2 mediteer ik dagelijks en sta ik anders in het leven. Ben ik me bewuster van het verschil tussen ratio en intuïtie en van de oordelen die we allemaal soms hebben.
Intuitie 2 was voor mij een mooie en verdiepende aanvulling op Intuitie 1. De wekelijkse bijeenkomsten, het voelde elke keer weer als thuiskomen, thuiskomen bij mezelf. Er is veiligheid en respect, dat is fijn. Ik heb nu zoveel meer (in)zicht, over de rol die de energiestroom speelt in mijn dagelijks leven, of ik mij daar nu bewust van ben of niet.
Ik kan nu verder op mijn pad, sta bewuster in contact met mezelf en met de wereld om me heen.”
Annemarie

Aankomende Data voor lopende groepen

Meer data? Bekijk de kalender

Intuitie 2: aanmelden

  Aanbevolen

  Basisopleiding Intuitie 1

  Training

  In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

  Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

  Online lessen bij IO

  Training

  Alle cursussen worden zowel op het centrum als via het internet aangeboden. Je kan kiezen. De Opleidingen worden op het centrum gegeven. De readings en healings worden via het internet gegeven.

  Lees meer over Online lessen bij IO

  Open Ochtend

  Kom zelf ervaren en kennismaken.

  De Open Ochtend is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

  Lees meer over de Open Middag

  Ervaar het zelf
  Maak kennis met ons aanbod

  "Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

  Carla van Hartskamp

  Interesse? We vertellen je graag meer.

  Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.