Klachtenprocedure
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Klachtenprocedure

Als organisatie besteden we veel aandacht aan een goede communicatie met en benadering van onze studenten, deelnemers en cursisten. De inzet is om helder en zorgvuldig te zijn in onze reacties naar elk mens.

Heeft u een klacht?

Dan stellen wij het op prijs wanneer u zo spoedig mogelijk contact met ons daarover opneemt.
Wij hebben de ervaring dat meestal een moment van overleg en uitwisseling, ondersteunend en voldoende is om verder te kunnen.

Een klacht indienen
Mocht u toch ontevreden zijn over onze benaderingswijze, dan kunt u overwegen een klacht in te dienen. Dit kunt u schriftelijk doen bij Intuitieve Opleidingen Koningin Wilhelminalaan 8 3527 LD Utrecht of per mail: mail@intuitieveopleidingen.com

Een klacht zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld.

Reactie
Binnen 1 week na ontvangst van uw klacht ontvangt u van Intuitieve Opleidingen een schriftelijke ontvangstbevestiging. Hierin staat de termijn, in ieder geval binnen vier weken, waar binnen wij de klacht afhandelen.

Bij de behandeling van de klacht zal Intuitieve Opleidingen, binnen de kaders van de geldende regelgeving en binnen de grenzen van wat in redelijkheid kan worden verwacht, streven naar een doeltreffende oplossing van het probleem.

Geschillencommissie
Mocht het voorkomen dat beide partijen niet tot overeenstemming komen over afhandeling van de klacht, dan wordt de klacht voorgelegd aan een onafhankelijke geschillencommissie.
Intuitieve Opleidingen heeft samen met het opleidingsinstituut De Rivier, Hensbroek en met het opleidingsinstituut Resonance, Amsterdam een geschillencommissie. Als deze commissie een klacht in behandeling neemt, brengt de commissie een bindend advies uit aan het opleidingsinstituut; eventuele consequenties worden door het instituut snel afgehandeld.

Klachten naar de geschillencommissie kunnen uitsluitend schriftelijk worden ingediend.

U kunt uw brief richten aan:

De Rivier
Tav Marianne Diederiks
Wogmeer 48
1711 SR  Hensbroek
Of
Resonance
Tav Nancy Linscheer
Zuidakerweg 92
1069 MK Amsterdam

 

 

 

 

Aanbevolen

Basisopleiding Intuitie 1

Training

In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

Online lessen bij IO

Training

Alle cursussen worden zowel op het centrum als via het internet aangeboden. Je kan kiezen. De Opleidingen worden op het centrum gegeven. De readings en healings worden via het internet gegeven.

Lees meer over Online lessen bij IO

Open Ochtend

Kom zelf ervaren en kennismaken.

De Open Ochtend is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

Lees meer over de Open Middag

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.