Innerlijk Kind
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Innerlijk kind

In iedereen leeft een innerlijk kind. Het is heel goed in het bewaren van jouw pijnlijke ervaringen. Vooral diegene die jij vergeten bent.
Dit kan soms leiden tot een soort van onbewust handelen. Iets op een manier doen zoals je eigenlijk niet wilt. Of onverwachts in een, ook onverwachte emotie terecht komen. Of reageren op een ander waar je zelf van schrikt.

Het weer in contact komen en communiceren met je innerlijk kind kan veel inzichten geven over jouw (meer onbewuste) handelen. Het heelt (oude) wonden en verzacht.
Je leven zal er vrijer en speelser door worden.

5 lessen waar je je innerlijk kind leert kennen en begrijpen.

Data: ntb.

Lestijden: 10.30 – 13 uur

Prijs: € 330,-

Na Intuitie1
Deze lessen worden op het centrum gegeven.

Aanbevolen

Basisopleiding Intuitie 1

Training

In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

Online lessen bij IO

Training

Alle cursussen worden zowel op het centrum als via het internet aangeboden. Je kan kiezen. De Opleidingen worden op het centrum gegeven. De readings en healings worden via het internet gegeven.

Lees meer over Online lessen bij IO

Open Ochtend

Kom zelf ervaren en kennismaken.

De Open Ochtend is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

Lees meer over de Open Middag

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.