Healing
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Healing

Een Healing maakt ruimte in je energiesysteem voor een volgende stap, een nieuwe beweging die je wilt gaan maken. Oude energie, energie van anderen en vastgezette energie (overtuigingen) kan dan worden losgelaten. Met de handen wordt de energie aangeraakt en in beweging gebracht waar dit nodig is.

Tijdens een Healing doet de Healer een beroep op het eigen en jouw zelfhelende vermogen. Ieder levend wezen beschikt hierover. Ook jij. Denk maar aan hoe je huid vanzelf een korstje vormt als je een wondje hebt. Daar hoef je niets voor te doen.

Een healing kan zeer ondersteunend zijn bij veranderingsprocessen. Door een healing wordt de energie die zich in en om je systeem bevindt in beweging gebracht en zo meer ruimte gemaakt voor wie je bent en wat je wilt. Healing is een mooi en integer instrument en kan op grote en kleine levensvragen toegepast worden.

Het effect is dat je energie weer helder en vitaal wordt en jij weer jezelf, in het hier en nu. Dit kan zich uiten als een emotioneel, spiritueel en/of fysiek welzijn.

Een healing ervaren

Bij Intuitieve Opleidingen worden de healings gegeven door de studenten uit de Healingopleiding. Dit gebeurt onder supervisie van een docent. Ongeveer 1x per maand is er op vrijdagavond een Healingavond. Kijk op de kalender om een plek te reserveren. Deelname is gratis.

Aanbevolen

Basisopleiding Intuitie 1

Training

In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

Healingopleiding

Training

In de Healing Opleiding leer je op een speelse manier hoe je professioneel kan werken met energie. Je leert de energie van jezelf, van anderen en van je omgeving bewust waar te nemen en ermee in een communicatie en interactie te zijn. Je leert verschillende technieken voor zelfhealing en het healen van de energie van anderen.

Lees meer over Healingopleiding

Open Middag

Kom zelf ervaren en kennismaken.

De Open Middag is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

Lees meer over de Open Middag

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.