Healing
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Healing

Wegens een reorganisatie kan de Healingavond voorlopig niet plaatsvinden.

Als je wilt kunnen we je wel aan een healer koppelen waarmee je dan een afspraak kan maken voor een healing.

Geef je op via het formulier onderaan.

Een Healing maakt ruimte in je energiesysteem voor een volgende stap, een nieuwe beweging die je wilt gaan maken. Oude energie, energie van anderen en vastgezette energie (overtuigingen) kan dan worden losgelaten. Met de handen wordt de energie aangeraakt en in beweging gebracht waar dit nodig is.

Tijdens een Healing doet de Healer een beroep op het eigen en jouw zelfhelende vermogen. Ieder levend wezen beschikt hierover. Ook jij. Denk maar aan hoe je huid vanzelf een korstje vormt als je een wondje hebt. Daar hoef je niets voor te doen.

Een healing kan zeer ondersteunend zijn bij veranderingsprocessen. Door een healing wordt de energie die zich in en om je systeem bevindt in beweging gebracht en zo meer ruimte gemaakt voor wie je bent en wat je wilt. Healing is een mooi en integer instrument en kan op grote en kleine levensvragen toegepast worden.

Het effect is dat je energie weer helder en vitaal wordt en jij weer jezelf, in het hier en nu. Dit kan zich uiten als een emotioneel, spiritueel en/of fysiek welzijn.

Spirit-Body-Healing

Een Spirit-Body-Healing is een zachte, verstilde vorm van healing, gericht op het verbinden van spirit en lichaam en het ruimte maken voor je wezenlijke energie als unieke creatieve kracht in je lichaam. Daardoor kan je lichaam (weer) jouw energie en essentie uitdrukken en belichamen.

Bij een Spirit-Body-Healing lig je gekleed op een massagetafel, eventueel met een laken over je heen. De vorm is die van zachte en bewuste aanraking van je lichaam, waarbij jouw energie wordt aangeraakt en daar gaat stromen.

Healing Avond

Bij Intuitieve Opleidingen worden de healings gegeven door de studenten uit de Healingopleiding en afgestudeerde Healers. Dit gebeurt onder supervisie van een docent. Ongeveer 1x per maand is er op vrijdagavond een Healingavond. Kijk op de kalender om een plek te reserveren.
Laat bij je aanmelding even weten of het over een Healing of een Spirit-Body-Healing gaat.

Aankomende Data

Meer data? Bekijk meer en meld je aan.

“Ik wil nog even laten weten hoe fijn ik de Spirit Body Healing heb ervaren. Ik was helemaal relaxed en heb ontzettend goed geslapen wat me in jaren niet is overkomen! Zou je de healer heel erg willen bedanken van mij?” 
Anja
“Wat een speciale ervaring, een healing. Ik weet niet wat er gebeurde, maar ik ging zoveel lichter weg. En ik heb sinds jaren weer eens heerlijk geslapen.”
Stella

Aankomende data

Meer data? Bekijk de kalender

Healing: aanmelden

  Aanbevolen

  Basisopleiding Intuitie 1

  Training

  In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

  Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

  Online lessen bij IO

  Training

  Alle cursussen worden zowel op het centrum als via het internet aangeboden. Je kan kiezen. De Opleidingen worden op het centrum gegeven. De readings en healings worden via het internet gegeven.

  Lees meer over Online lessen bij IO

  Open Ochtend

  Kom zelf ervaren en kennismaken.

  De Open Ochtend is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

  Lees meer over de Open Middag

  Ervaar het zelf
  Maak kennis met ons aanbod

  "Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

  Carla van Hartskamp

  Interesse? We vertellen je graag meer.

  Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.