Healing Avond
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Healing Avond

Een Healing maakt ruimte in je energiesysteem voor een volgende stap, een nieuwe beweging die je wilt gaan maken. Oude energie, energie van anderen en vastgezette energie (overtuigingen) kan dan worden losgelaten. Met de handen wordt de energie aangeraakt en in beweging gebracht waar dit nodig is.

Spirit-Body-Healing

Een Spirit-Body-Healing is een zachte, verstilde vorm van healing, gericht op het verbinden van spirit en lichaam en het ruimte maken voor je wezenlijke energie als unieke creatieve kracht in je lichaam. Daardoor kan je lichaam (weer) jouw energie en essentie uitdrukken en belichamen.

Bij een Spirit-Body-Healing lig je gekleed op een massagetafel, eventueel met een laken over je heen. De vorm is die van zachte en bewuste aanraking van je lichaam, waarbij jouw energie wordt aangeraakt en daar gaat stromen.

Laat bij je aanmelding even weten of het over een Healing of een Spirit-Body-Healing gaat.

Aankomende Data

vrijdag 24 januari 2020 om 19.00
vrijdag 14 februari 2020 om 19.00
vrijdag 20 maart 2020 om 19.00

Meer data? Bekijk meer en meld je aan.

Vrijdag 24 januari is er weer een Healingavond!
“Ik wil nog even laten weten hoe fijn ik de Spirit Body Healing heb ervaren. Ik was helemaal relaxed en heb ontzettend goed geslapen wat me in jaren niet is overkomen! Zou je de healer heel erg willen bedanken van mij?” 
Anja

Aankomende data

vrijdag 24 januari om 19.00
vrijdag 14 februari om 19.00
vrijdag 20 maart om 19.00
vrijdag 17 april om 19.00
vrijdag 15 mei om 19.00
vrijdag 19 juni om 19.00

Meer data? Bekijk de kalender

Healing Avond: aanmelden

Aanbevolen

Basisopleiding Intuitie 1

Training

In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

Healingopleiding

Training

In de Healing Opleiding leer je op een speelse manier hoe je professioneel kan werken met energie. Je leert de energie van jezelf, van anderen en van je omgeving bewust waar te nemen en ermee in een communicatie en interactie te zijn. Je leert verschillende technieken voor zelfhealing en het healen van de energie van anderen.

Lees meer over Healingopleiding

Open Middag

Kom zelf ervaren en kennismaken.

De Open Middag is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

Lees meer over de Open Middag

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.