Ervaren
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Reading, Healing & Open Middag

Tijdens een Reading wordt je energie gelezen. Je energie bevat informatie over bewuste en onbewuste processen in je leven en over hoe je je persoonlijk en spiritueel ontwikkelt. Een reading kan je vernieuwende inzichten geven over jezelf en je keuzes in je leven.                                       

Studenten uit de Readingopleiding lezen vanuit hun 6de chakra je roos, aura en chakra’s. Dit gebeurt onder supervisie van een docent.

Tijdens een Healing wordt er ruimte gemaakt in je energiesysteem voor een volgende stap, een nieuwe beweging die je wilt gaan maken. Oude energie, energie van anderen en vastgezette energie (overtuigingen) kan dan worden losgelaten.

Studenten uit de Healingopleiding (en afgestudeerden) geven de healings onder supervisie van een docent.

De Open Middag is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt een healing of een korte reading meemaken, praten met cursisten en docenten en een korte les volgen.  Deelname aan de Open Middag is op basis van een vrijwillige donatie die je ter plekke contant kunt doen.

Tijdens een Open Middag kun je een korte reading ervaren. Wil je een uitgebreide reading? Lees meer… 

Ook kan je tijdens de Open Middag een Healing ervaren.

Ook is het mogelijk om voor €18,50 een healing op afstand te ontvangen.

Aanmelding via de website.

Vooraf aanmelden voor Reading, Healing of Deelname Open Middag is noodzakelijk, zodat we iedereen een korte reading of healing kunnen garanderen.    

Readingmomenten zijn op dinsdagmiddag (van 15.30 tot 17 uur), dinsdagavond (van 19 uur tot 20.30) en zaterdagochtend (van 10.30 tot 12 uur).

De Healingavonden zijn op vrijdagavond, ongeveer een keer per maand. Zie hiervoor de kalender.

De Open Middagen zijn op zondagmiddag, ongeveer een keer per trimester. Zie hiervoor de kalender.

 

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.