Team
Intuitieve Opleidingen Utrecht

“Het doel van energiewerk is dat mensen onder de indruk raken van zichzelf.” Carla_

Carla van Hartskamp is eigenaar van en docent bij Intuitieve Opleidingen. “Sinds 30 jaar geef ik gepassioneerd trainingen en opleidingen energiewerk in binnen- en buitenland. Wat mij steeds opnieuw  fascineert in dit werk, is de enorme kracht die er ontstaat nadat iemand ontdekt over hoeveel potentie, helderheid en innerlijk weten hij of zij beschikt. Het is een simpele kwestie van ont-dekken” Carla werkt samen met een door haar opgeleid team van docenten. Naast haar werk als docent heeft zij een reading- en healingpraktijk  in Utrecht.”

Houkje Maltha is docent en supervisor bij Intuitieve Opleidingen. “Energiewerk en intuïtie zijn voor mij een heel fijn en belangrijk middel geworden om dicht bij mezelf te blijven, te weten wie ik ben en wat ik wil.” Houkje werkt daarnaast als freelance virtual assistant en heeft een reading/healingpraktijk in Utrecht.

Charlotte Risseeuw is docent bij Intuitieve Opleidingen. “Energiewerk geeft mij de teugels van mijn leven weer in handen, ondanks mijn emoties en beperkende gedachten Charlotte Risseeuwvoel ik wie ik echt ben.” Charlotte is uitvoerder arrangementen op een basisschool. Intuïtief werk, het Sjamanisme en het coachen met paarden zijn haar passie.
Daarnaast geeft zij readings en healings in Maarssen.

Beatrijs Taminiau is docent bij Intuitieve Opleidingen.
“Naast reader en healer, ben ik ook kinderpsycholoog. Ik werk veel met gevoelige, angstige, drukke en vooral hele leuke kinderen en jongeren!”
Aanbevolen

Basisopleiding Intuitie 1

Training

In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

Online lessen bij IO

Training

Alle cursussen worden zowel op het centrum als via het internet aangeboden. Je kan kiezen. De Opleidingen worden op het centrum gegeven. De readings en healings worden via het internet gegeven.

Lees meer over Online lessen bij IO

Open Ochtend

Kom zelf ervaren en kennismaken.

De Open Ochtend is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

Lees meer over de Open Middag

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.