Team
Intuitieve Opleidingen Utrecht

“Het doel van energiewerk is dat mensen onder de indruk raken van zichzelf.”

Carla_

Carla van Hartskamp is eigenaar en hoofddocente van Intuitieve Opleidingen. Sinds 30 jaar geeft zij gepassioneerd cursussen en opleidingen energiewerk in binnen- en buitenland.

Carla van Hartskamp werkt samen met een door haar opgeleid team van docenten. Naast haar werk als docent werkt ze in haar eigen praktijk als reader en healer.

 

Saskia Baardman is docente en supervisor bij Intuitieve Opleidingen.
“Energiewerk is voor mij niet meer weg te denken uit mijn dagelijks leven. Het laat Saskia Baardmande kern zien van je eigen bestaan, je unieke creatievermogen en hoe je jezelf vanuit compassie daarmee in lijn brengt, in je eigen natuurlijke ritme. Dat schept ruimte, mogelijkheden en levensvreugde!”
Daarnaast werkt Saskia in haar eigen praktijk The I Opener als reader, (sound) healer en intuïtie coach. En ze werkt als freelance tekstschrijver.

 

Houkje Maltha is docente bij Intuitieve Opleidingen.

“Energiewerk en intuïtie zijn voor mij een heel fijn en belangrijk middel geworden om dicht bij mezelf te blijven, te weten wie ik ben en wat ik wil.”

Houkje werkt daarnaast als freelance personal assistant en marketing-communicatie ondersteuning.

 

Beatrijs Taminiau is docente bij Intuitieve Opleidingen.

“Naast reader en healer, ben ik ook kinderpsycholoog. Ik werk veel met gevoelige, angstige, drukke en vooral hele leuke kinderen en jongeren!”

 

 

Charlotte Risseeuw is docente bij Intuitieve Opleidingen.

“Energiewerk geeft mij de teugels van Charlotte Risseeuwmijn leven weer in handen, ondanks mijn emoties en beperkende gedachten voel ik wie ik echt ben.”

Charlotte is uitvoerder arrangementen op een basisschool. Intuïtief werk, het Sjamanisme en het coachen met paarden zijn haar passie.

 

Aanbevolen

Basisopleiding Intuïtie 1

Training

In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

Lees meer over Basisopleiding Intuïtie 1

Leef je chakrakracht

Training

Onderzoek in 10 wekelijkse lessen de rijkdom van jouw natuurlijke kwaliteiten die in je chakra’s stromen. En hoe jij ze voluit kunt leven op een manier die bij je past.

Lees meer over Leef je chakrakracht

Open Middag

Kom zelf ervaren en kennismaken.

De Open Middag is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

Lees meer over de Open Middag

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.