Team
Intuitieve Opleidingen Utrecht

“Het doel van energiewerk is dat mensen onder de indruk raken van zichzelf.” Carla_

Carla van Hartskamp is eigenaar van en docent bij Intuitieve Opleidingen. “Sinds 30 jaar geef ik gepassioneerd trainingen en opleidingen energiewerk in binnen- en buitenland. Wat mij steeds opnieuw  fascineert in dit werk, is de enorme kracht die er ontstaat nadat iemand ontdekt over hoeveel potentie, helderheid en innerlijk weten hij of zij beschikt. Het is een simpele kwestie van ont-dekken” Carla werkt samen met een door haar opgeleid team van docenten. Naast haar werk als docent heeft zij een reading- en healingpraktijk  in Utrecht.” 

Houkje Maltha is docent en supervisor bij Intuitieve Opleidingen. “Energiewerk en intuïtie zijn voor mij een heel fijn en belangrijk middel geworden om dicht bij mezelf te blijven, te weten wie ik ben en wat ik wil.” Houkje werkt daarnaast als freelance personal assistant en marketing-communicatie ondersteuning. En heeft een reading/healingpraktijk in Utrecht.   

Beatrijs Taminiau is docent bij Intuitieve Opleidingen. “Naast reader en healer, ben ik ook kinderpsycholoog. Ik werk veel met gevoelige, angstige, drukke en vooral hele leuke kinderen en jongeren!”    

 

Charlotte Risseeuw is docent bij Intuitieve Opleidingen. “Energiewerk geeft mij de teugels van mijn leven weer in handen, ondanks mijn emoties en beperkende gedachten voel ik wie ik echt ben.” Charlotte is uitvoerder arrangementen op een basisschool. Intuïtief werk, het Sjamanisme en het coachen met paarden zijn haar passie.

Charlotte Risseeuw Daarnaast geeft zij readings en healings in Maarssen.

 

 

 

Nicole Klip is docent bij Intuitieve Opleidingen. “Werken met energie en mijn intuïtie heeft mij versterkt in mijn zelfvertrouwen en leiderschap”.

Daarnaast heeft Nicole haar coachpraktijk, Klip en Klaar Coaching in Amersfoort, waarin zij bewuste aandacht voor jezelf centraal stelt.
 
 
Aanbevolen

Basisopleiding Intuitie 1

Training

In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

Healingopleiding

Training

In de Healing Opleiding leer je op een speelse manier hoe je professioneel kan werken met energie. Je leert de energie van jezelf, van anderen en van je omgeving bewust waar te nemen en ermee in een communicatie en interactie te zijn. Je leert verschillende technieken voor zelfhealing en het healen van de energie van anderen.

Lees meer over Healingopleiding

Open Middag

Kom zelf ervaren en kennismaken.

De Open Middag is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

Lees meer over de Open Middag

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.