Contact
Intuitieve Opleidingen Utrecht

Adres

Intuitieve Opleidingen
Gebouw De Alchemist
Koningin Wilhelminalaan 8
3527 LD Utrecht
3de verdieping
Ruimte 306
mail@intuitieveopleidingen.com

Intuitieve Opleidingen heeft een registratie bij het centraal register kort beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat Intuitieve Opleidingen voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten voor kort beroepsonderwijs. De cursussen, workshops, trainingen en opleidingen van Intuitieve Opleidingen zijn daardoor vrijgesteld van BTW.

KvK:50453521
BTW:NL001159430B75
Bank:NL79 ASNB 0707 6807 00

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Maandelijks versturen we een nieuwsbrief met inspiratie voor je intuïtieve ontwikkeling en een update over onze activiteiten.

*Wij gaan vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om, zie hiervoor onze Privacyverklaring.

Aanbevolen

Basisopleiding Intuitie 1

Training

In 11 wekelijkse lessen leer je verschillende basistechnieken ter ondersteuning van het herkennen van je intuïtieve kwaliteiten en hoe je dit praktisch kunt inzetten in je leven.

Lees meer over Basisopleiding Intuitie 1

Online lessen bij IO

Training

Alle cursussen worden zowel op het centrum als via het internet aangeboden. Je kan kiezen. De Opleidingen worden op het centrum gegeven. De readings en healings worden via het internet gegeven.

Lees meer over Online lessen bij IO

Open Ochtend

Kom zelf ervaren en kennismaken.

De Open Ochtend is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt aan een proefles meedoen en een healing of korte reading meemaken. Daarnaast kun je kennismaken met cursisten en docenten.

Lees meer over de Open Middag

Ervaar het zelf
Maak kennis met ons aanbod

"Eén van mijn belangrijkste ontdekkingen is dat je intuïtie een zeer waardevolle bron van informatie is, als je het aandacht geeft én er op durft te vertrouwen. Ervaar het zelf."

Carla van Hartskamp

Interesse? We vertellen je graag meer.

Kies je onderwerp, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.